“Teamsinging i Operaen var ren verdensklasse!”
Telenor-medarbejder


“Karakter 4,8 på en skala fra 1-5 …. Helt ekstremt flot!”
Novo Nordisk-EvalueringUdtalelser

Novo Nordisk

“Vi har nu brugt Teamsinging flere gange i.f.m. større møder og konferencer. Formålet har typisk været at straks fra morgenstunden skabe en energi og åbenhed, som kan give værdi hele dagen – og det er lykkedes hver gang med stor succés. Det er en smule grænseoverskridende at skulle synge sammen med “fremmede”, men på ingen tid har alle kastet forbehold overbord og synger med hele kroppen. Ved evalueringen af vort seneste engagement fik Teamsinging karakteren 4,8 på en skala fra 1-5 af deltagerne – og det i sig selv siger vist en del.”

Jens Liltorp
Director
Global Travel Management Services
Novo Nordisk A/S

A.P. Møller-Maersk

“Vi har anvendt Teamsinging i flere år som en del af et program der onboarder og bygger team performance for vores offshore medarbejdere fra hele verden. Teamsinging og Torbens engagement og professionalisme har gjort at vores medarbejdere har fået en oplevelse med deres kolleger de aldrig glemmer. Udover dette program har vi engageret Teamsinging til vores julefrokost med 350 mennesker – igen med stor succes baseret på rigtig god sparring og forberedelse fra Torbens side. Vi kan varmt anbefale Teamsinging.”

Vibeke Sam
Head of Learning

AstraZeneca

“Samarbejdet med Teamsinging har været en fantastisk positiv og professionel oplevelse. Vi stod foran en stor og vigtig lancering, og havde brug for at skabe en følelse af storhed, fællesskab og stort engagement i organisationen. Den oplevelse Teamsinging leverede var helt forrygende, og alle sprudlede efterfølgende af glæde, motivation og engagement – vores høje ambition med projektet blev mere end opfyldt!Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Teamsinging, de arbejdede meget engageret og professionelt med opgaven og evnede at sætte sig særdeles godt ind i de budskaber der var vigtige at kommunikere”

De bedste anbefalinger herfra!


Marketingchef
Anette Widriksen, AstraZeneca


Blue Water Shipping

“Vi fik forventningerne indfriet – og mere til.
Vi ved nu, at dét der gjorde vores reception til noget særligt var vores musikalske indslag. Det hører vi efterfølgende vores gæster fremhæve. Uden vores optræden havde vores åben-hus-dag blot været én der lignede de andres. Det blev en oplevelse både for vores medarbejdere og vores receptionsgæster. Der skete noget med personalet allerede dagen før, da vi skulle øve numrene. Dagen igennem mumlede man i krogene, at man ville gøre alt for at gemme sig, bare mime med og at man var nogle talentløse pjok. Det var også holdningen to minutter før prøverne, men bare to minutter efter at du havde slået tonerne an var stemningen skiftet. Nu var der ingen grænser for hvor højt folk åbnede syngeorganet og levede sig ind i rollen som den ny Pavarotti eller Inga Nielsen.
Det skyldtes ikke mindst din smittende begejstring for det, du var i gang med. – At få en flok amatører til at optræde som verdens bedste kor. På selve dagen var folk meget opstemte, og alle glædede sig som de små børn i vuggestuen til at vise hvad de kunne.
Du har en evne til at få folk til at slå sig løs og smide de hæmninger, som vi hver især slæber rundt med. Vi fik stor respekt for din musikalitet, dine pædagogiske evner og ikke mindst din fantastiske udstråling. Du var den ustyrlige lunte, som tændte krudtet i hele koret.
Jeg er ikke klog på sådanne indre, menneskelige mekanismer, men for mig virkede de fælles oplevelser for personalet som en effektiv gang teambuilding.
Du må gerne sige ude i byen, at vi havde en god oplevelse. – Det gør vi nemlig selv!”
Med venlig hilsenBlue Water Shipping A/S
Jørn Bøllund
Director


DFDS

”Teamsinging var super sjovt og et af de bedste medarbejder-arrangementer vi har haft i DFDS i min tid.”


Niels Smedegaard
President & CEO


De Gule Sider


“Et brag af et firmaarrangement

Nye ejere, ny salgsorganisering, separation fra TDC, nye kolleger…
De Gule Sider A/S gennemførte i april 2006 et fantastisk kick off for alle de forandringer virksomheden stod midt i. Formålet var at præsentere den nye ledelse og forsikre medarbejderne om, at vi sagtens kunne stå på egne ben uden TDC i ryggen.
Sammen med eventbureauet Shout-Cph blev vi enige om, at gennemføre Kick off som et Teamsinging arrangement.
I tæt samarbejde med Teamsinging fik vi skrevet og komponeret vores egen firmasang. Sangen ramte plet i forhold til vores kultur og kom helt ind under huden på, hvem vi er. Samtidig med at den var god og iørefaldende. Rent faktisk så god at den fyldte dansegulvet senere på aftenen.
På selve dagen var stemningen med det samme helt i top, godt hjulpet af de fantastiske lokaler som Østre Gasværk jo er, gennemførte Torben og Christian indstuderingen af vores sang gennemført professionelt og medrivende. Sammen fik de det 600 mand store kor fra De Gule Sider A/S, til at synge ”Alle ved at vinderne er på De Gule Sider®” med en indlevelse og begejstring, vi sent vil glemme.
Målsætningen lykkedes over al forventning – De Gule Sider A/S stod sammen og leverede et fantastisk resultat, og den stærke følelse af sammenhørighed vil holde meget længe.”

Dorthe Rømer
Markedsdirektør
De Gule Sider